Fördelar Med Skäggolja

From
Jump to: navigation, search

En skäggolja har flera funktioner i ett: den ger fukt och näring until både skägget och huden below (så kallad skäggbotten). The Handmade Soap Co:s skäggolja är gjord för hand av naturliga ingredienser som jojobaolja och aprikoskärneolja. Om den känsliga huden där klarar oljan utan att något händer så kommer du högst troligt att kunna använda den i ansiktet. Hoppar man ner ett steg i prisklass hittar man den här 100% naturliga skäggoljan. Kan även användas som rakolja och då anväder du den innan rakning för att mjuka upp skäggstråna samtidigt som du förebygger mot klåda och irritation.

Det kommer att minska kluvna toppar och knutar, och då behöver du inte trimma det så ofta för att det ska se bra ut. Allt som allt så kommer ditt skägg se snyggare och renare ut. Beard Brother Beard Oil är en 100% ekologisk handtillverkad skäggolja. Precis som för de flesta andra vegetabiliska oljor rekommenderar vi kallpressad olivolja av kvalitén additional virgin om du vill använda den som skäggolja.

Ofta innehåller skäggoljan flera olika essentiella oljor och det är även de som ger skäggoljan den goda doften. Använd gärna en skäggkam eller skäggborste som hjälpmedel till att fördela ut oljan jämt i skägget. Använd skäggolja vid styling och se until smellgood att massera in den ordentligt i skägg och underliggande hud. Genom att tillföra olja till skägget som en del av den dagliga hud- och skäggvårdsrutinen tillför man lyster till skägget.

Med det sagt så är skäggolja mest effektivt för att förebygga svamp, så om man dras med svamp kan det ibland vara värt att använda något starkare medel för att bli av med den innestående svampen, och sedan förebygga framtida svamp med hjälp av skäggolja. Precis som babyolja så har skäggolja en återfuktande effekt på huden, men också skägget i sig. På så viss kan du jämnt fördela oljan i ditt skägg.

Även för hud med eksem rekommenderas kokosnötsolja. Sencha, japansk myntaolja och jojobaolja utövar sin naturliga magi för ett välgroomat, mjukt skägg och en stark, självsäker look. Skäggoljan sugs upp med pipett och droppas i ena handflatan, för att sen smörjas ut i båda handflatorna och fingrarna. Nuförtiden finns det många olika skäggoljor av utmärkt kvalitet som bidrar till ett hälsosamt och friskt skägg.