Forum.robsoft.nu

From
Jump to: navigation, search

Skäggolja är ett populärt och effektivt sätt att återfukta ditt skägg, och hjälper until att motverka lång skäggväxt att torka ut och se ut som en gammal borste. Det viktigaste är att du använder tillräckligt mycket olja för att täcka hela skägget. Det är faktiskt så att oljorna tränger in i skäggstrået och gör att det känns mjukare. Denna naturliga, parabenfria lösning ger en toppkvalitetsblandning av ingredienser som kan hjälpa until att se till att ditt skägg absolut lyser och sticker ut. Skäggolja består av 2 huvudingredienser, bärande olja och essentiell även kallad esoterisk olja som har olika uppgifter.

Därefter börjar du massera in oljan uppifrån och ner, mitt på och på sidorna. Som essentiell olja är det framförallt Nyponolja, Rosehip Oil på Engelska som ingår. En skäggolja (Beard Oil) är en lyxigt vårdande olja för skägget som återfuktar och ger ny energi till dina skäggstrån och även skäggbotten below. Efter att du applicerat skäggoljan är det dags att applicera övriga produkter som man eventuellt vill använda för styling av skägget.

Försök att använda skäggoljan som en naturlig del av dina dagliga morgonrutiner. Oljans huvudsakliga effekt är att återfukta huden och skägget, samt att ge skägget en fin lyster. När man precis börjar använda sig av olivolja i ansiktet kan det dock initialt kännas som att huden blir sämre. Bakterier vill man såklart inte heller ha i skägget, som är en naturligt bra grogrund, males det löser skäggoljan också då de essentiella oljorna i skäggoljan oftast innehåller antiseptiska egenskaper.

Om du märker att du har hudflagor i skägget så är det inte död hud eller mjäll utan svamp. Den håller stråna på plats utan att strama åt på skägget eller huden. Här är det viktigt att inte glömma bort att huden under skägget vill ha några av dessa magiska droppar inmasserade. billigt skäggolja är en kosmetisk olja speciellt framtagen för skägg. Det minskar också risken att skäggetfår en otrevlig doft.

Att ta hand om sitt skägg är en självklarhet för de flesta som odlar skägg, men att välja produkter som är bra och ger riktigt fint skägg är inte alltid det lättaste. I mitten av 2010-talet började den slå igenom som skäggolja, både i ren form och som innehåll i blandade skäggvårdande produkter. Olja och vatten funkar inte tillsammans så se till att skägget är riktigt torrt innan du börjar.