Köp Skäggolja On-line

From
Jump to: navigation, search

Skäggoljor kommer med olika dofter, allt från neutralt till starkt parfymerande. På skäggspråk kallas det skäggmjäll, och orsaken till att det uppstår är för att huden beneath skägget inte får tillräckligt med fukt. De är mildare oljor och inte lika potenta men skäGgbalsam har också viktiga egenskaper för skägget och huden. En bra olja till skägget funkar utmärkt att kombinera med skäggvax. Oavsett är den bra until både stock och skägg, om man tvunget ska ha något i skägget, medvetet.

Du använder en deciliter av basoljan, och 10-15 droppar av den essentiella eller eteriska oljan. Det är upp till dig och ditt skägg hur ofta du vill använda olja. Med tanke på det stora utbudet som finns så kan det kännas som en djungel att välja den rätta skäggoljan. Nu är skäggolja en ganska billig produkt att köpa färdig och som finns på de flesta välsorterade butiker och apotek.

Skäggoljan återfuktar och hjälper until att hålla ihop skägget. Det är inte konstigt att de flesta barberare rekommenderar att du använder produkten dagligen och de flesta skäggbärare har numera skäggolja i hemmet. Passar bra för den som har ett kliande skägg , men kanske tillsammans med en annan olja om man önskar en lite mildare doft. En vårdande skäggolja som gör skägget både fräscht och mjukt.

Kokosnötsolja är också en bra olja att använda efter du har rakat dig om du använder en rakkniv Detta då oljan lugnar huden. Luktar rätt gött och ger en bra känsla i skägget. Massera in 2-three droppar med uppåtgående rörelser och se until att du kommer åt huden below skägget. Plötsligt står skäggoljan där och vi beter oss som om det vore den naturligaste saken i världen.

GÖR SÅ HÄR: Applicera skäggoljan direkt i skägget - massera ända ner until huden för återfuktning eller håll dig until skäggets toppar och längder om du bara är ute efter additional lyster. Har du det stora skägget behöver du mer olja för att säkerställa att alla delar är belagda jämnt och att även huden får sin beskärda del av skäggoljan. Skäggolja är den viktigaste produkten att satsa på om du odlar skägg - oavsett längd.