Schmiere Skäggolja

From
Jump to: navigation, search

Fyndiq använder cookies för du ska få den bästa möjliga shoppingupplevelsen på vår webbplats. Du kan applicera skäggolja dagligen, en gång i veckan eller mer sällan. Mycket populär essentiell olja som du hittar i massor av organiska hudprodukter och liknande. Luktar rätt gött och ger en bra känsla i skägget. Det kan vara svårt att välja bland alla de skäggoljor som finns på marknaden. Applicera oljan och kamma sedan ut den i skägget för bästa möjliga "anti-bångstyriga-strån-effekt".

Skäggolja, de essentiella oljorna och bärande oljor är en hel vetenskap och jag har försökt skriva ner det jag anser viktigast. Det är helt enkelt en så viktig del vid skötseln av skägget att det inte går att förbise från fördelarna. Sedan kan huden växa i andra vinklar på vissa områden. Bor man i kalla och torra klimat, som Sverige har man additional skäggolja mycket att vinna på att använda skäggolja.

Du kan använda skäggoljan varje dag för att tämja och vårda ditt skägg & för att lugna och ge näring åt skäggbotten. Äntligen har vi recenserat Beard Monkeys ekologisk skäggolja och hela panelen blev glatt överraskade. Skäggoljan är därför inte tänkt att ersätta din parfym. Om man har ett längre skägg kan med fördel en skäggkam eller skäggborste användas för att lättare kunna fördela det i hela skägget.

Skäggoljan droppas i ena handflatan, för att sen smörjas ut i båda handflatorna och fingrarna. De är mildare oljor och inte lika potenta men har också viktiga egenskaper för skägget och huden. Här hittar du vårt utbud av skäggoljor som mjukar upp skäggstrån och ger skägget en hälsosam lyster. Tack vare att du tar hand om ditt skägg och vårdar det slipper du köpa in dyra produkter för att ansa och fixa till skägget.

Det håller skägget tätt och på plats, medan innehållet av oljor, natursmör & bivax håller det återfuktat och snyggt. Nu är skäggolja en ganska billig produkt att köpa färdig och som finns på de flesta välsorterade butiker och apotek. Det här är knappast hälsosamt och gör att skägget och huden blir torr - resultatet blir ett ohälsosamt skägg som ser torrt, frissigt och ovårdat ut. En skäggolja av hög kvalitet hjälper until att återfukta huden och ersätta de naturliga oljorna som försvinner vid rengöring, och får skägget att helt enkelt bli mer hälsosamt och se bättre ut.