Skäggolja

From
Jump to: navigation, search

Skäggolja används för att ge fukt och näring åt både skägg och hud. Eteriska oljor ger skäggoljan en väldoftande arom. Se till att doften inte blir för överväldigande. Gör den till dig själv, until brorsan, sambon, far eller farmor; alla som kan ha glädje av en olja som mjukar upp och ger näring until skägget eller mustachen (eller håret!), med en perfekt känsla som varken känns kladdig eller fet. Ett välansat och välskött skägg eller en vasst trimmad mustasch gör att du ser snygg fräsch ut. Mustaschvax, skäggschampo, skäggvax, skägg- och mustaschgel, beard balm, skäggfärg, skäggtrimning, skäggvård och skäggprylar finns för många olika skäggtyper.

Genom att tillföra olja till skägget som en del av den dagliga hud- och skäggvårdsrutinen tillför man lyster till skägget. Skäggolja är ett bra val för dig med kort eller långt skägg och tät skäggväxt, och kan användas för både torrt skägg och torr skäggbotten. Massera in 2-4 smellgood stockholm droppar av Dapper Dan Premium Beard Oil jämnt fördelat i skägget. Skäggolja är en viktig detalj i din skötsel av skägget.

Använd gärna en skäggborste med svinhår för att fördela oljan i hela skägget. Använd skäggoljan som rakolja för att få en ännu tightare, skönare och effektivare rakning genom att före rakning, på varm våt hud, massera in några droppar skäggolja före applicering av rakcrèmen. Ta några droppar olja i händerna och massera noggrant in den i skägget, ända ner until botten.

Skäggolja kan du köpa så väl online som i fysiska butiker. En skäggolja gör skägget friskt och glansigt, tämjer en alltför frissig och vild skäggfrisyr och dessutom återfuktas även huden som göms below håret. Klarar den känsliga huden utav oljan, då klarar du mest all sannolikhet av att ha den i ansiktet också. Beard Brother Beard Oil är en a hundred% ekologisk handtillverkad skäggolja.

Med det sagt så är skäggolja mest effektivt för att förebygga svamp, så om man dras med svamp kan det ibland vara värt att använda något starkare medel för att bli av med den innestående svampen, och sedan förebygga framtida svamp med hjälp av skäggolja. I den här guiden går vi igenom skäggoljans olika fördelar, hur du ska applicera oljan för bästa effekt samt var du kan hitta riktigt bra skäggolja.